ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ “ALERT”: Επίθεση με μολότοφ κατά των ΜΑΤ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Ο γιος του Βούτση ανάμεσα στους προσαχθέντες!

Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά την επίθεση ομάδας αγνώστων το βράδυ του Σαββάτου στους άνδρες των ΜΑΤ που φυλάσσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ανάμεσα στους επτά προσαχθέντες ήταν και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, καθώς και σε μια μοτοσυκλέτα ενώ οι κουκουλοφόροι διέφυγαν στα στενά του Ψυρρή.

Δείτε τις φωτογραφίες από την προσαγωγή του Γιώργου Βούτση – Τα σχόλια δικά σας… Με full face και γάντια Leroy Merlin διασκέδαζε ο υιός… (Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “Αlerttv” από αστυνομικές πηγές, ο γιος του Βούτση προσήχθη την ώρα που πετούσε την κουκούλα και τα γάντια και στη συνέχεια για ευνόητους φυσικά λόγους ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δικά του…) 

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή επτά ατόμων για τα επεισόδια, ενώ αργότερα όλοι αφέθησαν ελεύθεροι γιατί δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Νίκος Βούτσης: Δεν είχε σχέση με τα επεισόδια
Ο Νίκος Βούτσης σχολίασε ότι η προσαγωγή του γιου του δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και πως απλά διασκέδαζε στην περιοχή.

«Διασκέδαζε σε χώρο και χρόνο που δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος», ανέφεραν συγκεκριμένα από το γραφείο Τύπου του προέδρου της Βουλής, αναφορικά με την προσαγωγή του γιου του κ. Βούτση.

Μ.Γ