ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΕΛ.ΑΣ: Συνεχίζει να βρίζει και να απειλεί ο “ΝΤΑΗΣ” αστυνομικός της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! “Θα σε γ… καρι@λη θα φας καλά μ@λ@κα, βλάκα, γαμι@λ@”! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ALERT)

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) είναι Σώμα Ασφαλείας και έχει ως αποστολή μεταξύ άλλων: την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας και της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών, που περιλαμβάνει την άσκηση της αστυνομίας γενικής αστυνόμευσης και τροχαίας.

Αυτά στα χαρτιά γιατί όσα διαβάσετε πιο κάτω δεν συνάδουν με την αποστολή της και μέλη της ξεφτιλίζουν το αστυνομικό σώμα.

Επίσης λειτουργεί και για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος και την προστασία του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης, που περιλαμβάνει την άσκηση της αστυνομίας δημόσιας και κρατικής ασφάλειας.

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι αστυνομικοί που “λερώνουν” με τα έργα και τις πράξεις τους το λειτούργημα της ΕΛ.ΑΣ! Ένας από αυτούς, είναι ο 40χρονος που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια και αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για τους πολίτες. Για τον εν λόγω κύριο έχουμε αναφερθεί ξανά μέσα από το “Alerttv”. 

Σας υπενθυμίζουμε: 

ΓΑΔΑ: Ο «ΝΤΑΗΣ» αστυνομικός της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, οι ουσίες και ο έρωτάς του για μια γυναίκα! Απειλεί, βρίζει και «αυτοκτονεί» μετά το τρίτο καραφάκι…. – «ΤΣΟΥΒΑΛΙ» οι ΕΔΕ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΛ.ΑΣ του ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ! ΕΡΕΥΝΑ διεξάγει η ΓΑΔΑ για τον αστυνομικό «ΝΤΑΗ» της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που έφερε στο «φως» το «ΑΛΕΡΤ»!

Ο αστυνομικός φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό μολονότι έχει έρθει εις γνώση του ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει τα πειθαρχικά του παραπτώματα.

Την Τρίτη το βράδυ σε καφενείο στου Ζωγράφου δημιουργήσε ξανά πρόβλημα με πελάτες του καταστήματος. Εξύβρισε, επιτέθηκε και απείλησε για μια ακόμη φορά επιχειρηματία της περιοχής και προσωπικό φίλο της καταγγέλουσας συναδέλφου με την οποία απ ότι αποδεικνύεται έχει εμμονή μαζί της.

Δείτε καρέ καρέ τον 40χρονο αστυνομικό της Κρατικής Ασφάλειας υπό την επήρρεια αλκοόλ, βρισκόμενος σε παραλήρημα, να κρατάει στο χέρι μια ζώνη (προφανώς τη φορούσε) και να απειλεί θεούς και δαίμονες! “Tη γάμησες! Θα σε γ… καρι@λη θα φας καλά μ@λ@κα, βλάκα, γαμι@λ@” φώναζε  σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στον επιχειρηματία, μπροστά στα μάτια περαστικών και πελατών που ειχαν βγει έξω απο το μαγαζί για να τον συγκρατήσουν.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες: (Βλέπετε τον αστυνομικό να κρατάει στα χέρια τη ζώνη του, να φοράει και γάντια μηχανής, προκειμένου να επιτεθεί  στον επιχειρηματία)

Ο ίδιος δεν άκουγε φυσικά τίποτα και συνέχιζε, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Άμεση Δράση που κατέφθασε στη σημείο σε λιγότερο από πέντε με δέκα λεπτά.

Ο 40χρονος, ο επιχειρηματίας και η δημοσιογράφος βρέθηκαν στο Α.Τ Ζωγράφου προκειμένου να επιλύσει τη κατάσταση ο αξιωματικός υπηρεσιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνάδελφος τους αστυνομικός ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ και αυτό ήταν εμφανές. Δεν γνωρίζουμε αν είχε κάνει και χρήση άλλων ουσιών. Επίσης στο μαγαζί κατέφθασε με τη μηχανή του οδηγώντας ο ίδιος ενώ δεν έχει δίπλωμα. Έβριζε τον επιχειρηματία μπροστά στους συναδέλφους του, που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν αλλά μάταια…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η δημοσιογράφος δεν υπέβαλλαν μήνυση στον 40χρονο αστυνομικό, αλλά θα αποτανθούν απ όσο γνωριζουμε στην Κρατική Ασφάλεια που ήδη όπως γράψαμε και παραπάνω διέξαγει έρευνα. Απ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η δημοσιογράφος έχει ήδη δώσει κατάθεση για το ρεπορτάζ με το “νταή” αστυνομικό της κρατικής, αλλά η καταγγέλουσα δεν ήθελε μέχρι χθες γιατί πίστευε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του άρθρου μαζεύτηκε και ηρέμησε η κατάσταση. Δυστυχώς τα πράγματα  όμως δεν εξελίχθηκαν ομαλά…

Εύλογα προκύπτουν τα ερωτήματα: Γιατί ο αστυνομικός δεν πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί η μέθη και να περάσει την αυτόφωρη διαδικασία; Αυτό δεν χρειάζεται μήνυση από κανέναν για να γίνει. Άραγε αν ήταν απλός πολίτης θα λειτουργούσαν το ιδιο;

Ο 40χρονος “υπηρέτης” της ΕΛ.ΑΣ είναι δημόσιος κίνδυνος και κάποιος πρέπει αν μη τι άλλο να τον μαζέψει. Αν είναι να φοβόμαστε από τα ίδια τα όργανα της Αστυνομίας τότε “κλάφτα Χαράλαμπε”.

Το ρεπορτάζ θα έχει και συνέχεια…