ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ “ALERT”: ΔΕΙΤΕ πως φωτογραφίζεται μέσα στις ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, σωφρονιστικός υπάλληλος… “ΝΤΑΗΣ” για κλάματα!!! ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Η Σωφρονιστική Υπηρεσία είναι ελληνική δημόσια υπηρεσία υπαγόμενη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπεύθυνη για την εσωτερική λειτουργία, φρούρηση, και τήρηση της τάξης στα καταστήματα κράτησης (δηλαδή, τις φυλακές).

Στην παρακάτω φωτογραφία που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το “Alerttv” βλέπετε έναν φύλακα να φωτογραφίζεται ως… “ΝΤΑΗΣ” (τι θέλει να δείξει με αυτό τον τρόπο δεν ξέρουμε) μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού με τα ρούχα της υπηρεσίας μπροστά από τον πίνακα ανακοινώσεων: 

  • Ο εν λόγω φύλακας Μ.Π εκθέτει την υπηρεσία του και τους υπόλοιπους συναδέλφους του που κάνουν σωστά την δουλειά τους, ανεβάζοντας στα σόσιαλ μίντια την παραπάνω ΑΙΣΧΡΗ φωτογραφία.
  • Άραγε τα κινητά επιτρέπονται;
  • Τι λέει γι αυτό ο υπουργός; Είναι εμφάνιση σωφρονιστικού υπαλλήλου αυτή;
  • Αυτός θα σωφρονίσει τους κρατούμενους;

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί συνάδελφοί του είναι εξοργισμένοι με την ανάρτηση της εν λόγω φωτογραφίας από τον ίδιο στο fb, αλλά δεν την κατεβάζει γιατί όπως υποστηρίζει έχει γερό… “δόντι”!