Αποχώρηση «βόμβα» στο Star: Έφυγε μετά από 21 χρόνια (φώτο)

Έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας, ανακοίνωσε – μέσω Instagram – ότι αποχωρεί από το Star.

«Σας ευχαριστώ για όλα… ΚΑΙ τα 21 χρόνια με το λογότυπο του Star στο παράθυρο ήταν μαγικά… Ευχαριστώ την ενημέρωση για τα 18 χρόνια που εργάστηκα και την ψυχαγωγία που τα τελευταία 3 χρόνια δούλεψα με τις καλύτερες συνθήκες.

Έφτασε η στιγμή να γυρίσω σελίδα και να ευχαριστήσω τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν… Μαζί μου θα πάρω όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα και την αγάπη που εισέπραξα στο δρόμο…! Να μείνετε κουκου, σας αγαπώ», έγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας

View this post on Instagram

Σας ευχαριστώ για όλα … ΚΑΙ τα 21 χρόνια με το λογότυπο του Star στο παράθυρο ήταν μαγικά.. ευχαριστώ την ενημέρωση για τα 18 χρόνια που εργάστηκα και την ψυχαγωγία που τα τελευταία 3 χρόνια δούλεψα με τις καλύτερες συνθήκες @greenpixelproductions. Εφτασε η στιγμη να γυρίσω σελίδα και να ευχαριστήσω τον @georgiou82 και τον @koulisnikolaou για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν? … Μαζί μου θα πάρω όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα και την αγάπη που εισέπραξα στο δρόμο …! Να μείνετε κουκου❤️ @starkoukou Υ.Γ ο #κουκουριερ σας?σας αγαπώ …. #newlife #newjob #newadventure #newprojects #ciprus #traveler #staytuned #aroundtheworld

A post shared by Gregory Bakas ? (@gregorybakas) on