Αυνανίστηκε μπροστά στην υπάλληλό του και την απέλυσε επειδή αρνήθηκε να κάνουν σεξ!

Ένας δικηγόρος διαζυγίων από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι «αυνανίστηκε μπροστά σε μια γυναίκα πίνοντας μπίρα και απαιτώντας στοματικό σεξ».

Ο 51χρονος Shane Taylor, που έχει μηνυθεί για την υπόθεση, συνελήφθη προσφάτως για μια ανεξάρτητη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο διεστραμμένος δικηγόρος, όπως χαρακτηρίζεται στη μηνυτήρια αναφορά από την υπάλληλό του, έδιωξε μάλιστα το θύμα από τη δουλειά επειδή αρνήθηκε ακριβώς να κάνει σεξ μαζί του.

Η υπάλληλος τον κατηγορεί για πλήθος περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας της. Σε ένα τέτοιο περιστατικό, την εγκλώβισε στο γραφείο της θωπεύοντας τα επίμαχα σημεία της.

Στην πρόσφατη ιστορία με τον αυνανισμό, το θύμα ισχυρίζεται στη μήνυση ότι ο δικηγόρος έβγαλε τα ρούχα του και συνέχισε να πίνει την μπίρα του. Την απείλησε πως αν δεν του έκανε στοματικό έρωτα, θα την έδιωχνε, κάτι που τελικά συνέβη όταν εκείνη συνέχισε να αρνείται.

Στην ιστοσελίδα του, ο δικηγόρος ισχυρίζεται πως είναι παλιός αξιωματικός του στρατού και έχει υπηρετήσει κατόπιν 10 χρόνια ως αστυνομικός.

Σύμφωνα με το δίκτυο WKRG, η μήνυση κατατέθηκε 9 μέρες πριν συλληφθεί για την άλλη κατηγορία που τον βάραινε…