Αυτόν «τελείωσαν» στην Τούμπα, top όνομα – Έτοιμος διάδοχος, περιζήτητος άσος που… δαγκώνει! (φωτο)

Πάνω που τον είχαμε ξεχάσει τον Αντερ Ιτουράσπε, σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής AS τον επαναφέρει στη μεταγραφική καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Με αφορμή λοιπόν την επισημοποίηση του «αντίο» του Βάσκου μέσου από την Μπιλμπάο, ομάδας που υπηρέτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, η μαδριλένικη εφημερίδα, τονίζει αναφερόμενη στην επόμενη μέρα του Ιτουράσπε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας «εξέτασαν» τον 30χρονο μέσο.

Και, ως εδώ, είναι αλήθεια. Στον Δικέφαλο όντως προτάθηκε και εξετάστηκε ο Ιτουράσπε. Κάτι η εμπειρία του, κάτι το γεγονός πως είναι πλέον ελεύθερος, κάτι το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο κυμαίνονται οι απαιτήσεις του, ήταν όλα στοιχεία που «γυάλισαν» στους επιτελείς της ομάδας, οι οποίοι δεδομένα είχαν επαφές με την πλευρά του αλλοτινού αρχηγού της Μπιλμπάο.

Ωστόσο, μια σειρά από γεγονότα που στους Θεσσαλονικείς θεωρήθηκαν παράταιρα και αρκετά βιαστικά, χρεώνοντας μέχρι και σκοπιμότητα όταν διέρρευσε το όνομα του Ισπανού χαφ, ανάγκασαν τον «δικέφαλο» όχι μόνο να διαψεύσει το εν λόγω ζήτημα, αλλά να βάλει, οριστικά κατά τα φαινόμενα, «πάγο» στην οποιαδήποτε διαπραγμάτευση των δύο πλευρών.

Και είναι πλέον ξεκάθαρο πως στον «δικέφαλο» έχουν βάλει πλώρη για άλλες περιπτώσεις αναφορικά με την ενίσχυση στο κέντρο της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.  Η πανάκριβη περίπτωση του διεθνή Σέρβου Νεμάνια Γκούντελι και σίγουρα το υπαρκτό,  αλλά πολύ δύσκολο φλερτ με τον Γερμανό – περιζήτητο – μέσο Λιούις Χόλτμπιαποτελούν αμφότερες υποθέσεις που ενδιαφέρουν πραγματικά τον «δικέφαλο» και είναι παράλληλα, δύο ενδεικτικά παραδείγματα του πόσο «ψηλά» στοχεύουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας προκειμένου να βρουν τον «εκλεκτό» (τουλάχιστον έναν..) για τη μεσαία τους γραμμή.