Βίντεο-σοκ: Αστυνομικός διοικητής κλέβει την ανθρωπιστική βοήθεια για τον σεισμό στην Αλβανία! ΕΛΕΟΣ!

Μαζί με τη σύζυγό του έστησαν ολόκληρη επιχείρηση, για να κλέψουν είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης που εστάλησαν στις σεισμόπληκτες περιοχές

Την ώρα που οι 40 γενναίοι άνδρες της ΕΜΑΚ έδιναν υπεράνθρωπο αγώνα για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα χαλάσματα, μαζί με συναδέλφους τους πυροσβέστες, υπήρχαν κάποιοι που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των συμπολιτών τους.

Εξάλλου, η απληστία κάποιες φορές επικρατεί της ανθρωπιάς που υποτίθεται ότι αφυπνίζεται μετά από μία τραγωδία σαν αυτή που βίωσε η Αλβανία.

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο αποκάλυψε την ποταπή απάτη που τέλεσαν πρωτοκλασάτα στελέχη κρατικών φορέων (!). Ο αστυνομικός διοικητής Ασφαλείας του κρατικού αερολιμένα RINAS των Τιράνων και η σύζυγός του καθηγήτρια στην Ακαδημία Άμυνας της αλβανικής πρωτεύουσας, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση, ώστε να κλέψουν τους τόνους ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης που στάλθηκαν στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ένας περαστικός τους αντιλήφθηκε τυχαία και τους κατέγραψε με το κινητό του. Αυτός ήταν που προχώρησε και σε επώνυμη καταγγελία, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελίας των Τιράνων.