Βελόπουλος: «Βρήκαν τρόπο να βγάλουν τον ΠΑΟΚ εκτός, του κλέβουν το πρωτάθλημα»

Την δική του αιχμηρή απάντηση για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά και την τροπολογία της Βουλής, έδωσε ο αρχηγός του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγω για κλοπή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ.
Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, αναφορικά την νέα τροπολογία που πέρασε στην Βουλή, όσον αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ουσία της υπόθεσης: «Αν μιλούσα ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, θα έλεγα ότι κλέβουν το Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Ας υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δίκαιο και η απόφαση της ΕΕΑ είναι δίκαιη. Γιατί τότε αλλάζουν την απόφαση; Δεν παρανομούν έτσι; Ας υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο. Γιατί τότε η απόφαση της ΕΕΑ είναι διαφορετική; Κατάφεραν να κάνουν και τους Ολυμπιακούς και τους ΠΑΟΚτσήδες να είναι στα κάγκελα. Γνωρίζουμε πως αν δεν πάρει ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα, ο Μαρινάκης θα έχει θέμα.

Έλεγα εδώ και μήνες ότι θα βρουν έναν τρόπο να βγάλουν τον ΠΑΟΚ εκτός παιχνιδιού. Και τον βρήκαν, όπως φαίνεται. Κάνω έκκληση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αυτά περί διχασμού που λένε οι από κάτω, να μην τα λέμε διότι δίνουμε βούτυρο στο ψωμί άλλων χωρών που εποφθαλμιούν τη χώρα μας. Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι η αδικία. Θα μπορούσε στη θέση του ΠΑΟΚ να είναι η Παναχαϊκή ή η Κέρκυρα.

Αυτοί, όμως, δεν θέλουν δικαιοσύνη. Θέλουν δικαιοσύνη κατά πώς βολεύει σε αυτούς. Δεν μπορώ να συμμετέχω, έτσι, σε αυτή την ιστορία. Είδα τον Ιβάν Σαββίδη μια φορά στο Άγιον Όρος και άλλη μια φορά σε μια εκδήλωση. Από το κανάλι του είμαι αποκλεισμένος. Δεν με ενδιαφέρει ο Σαββίδης, αλλά το δίκιο. Αν είχε δίκιο ο Ολυμπιακός θα το έλεγα.

Όταν έλεγα ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ποιούν τη νήσσα με χαρακτήριζαν αντινεοδημοκράτη. Πού είναι οι Βορειοελλαδίτες βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή; Να μπουν μπροστά;».

Για την απόφαση της «Ελληνικής Λύσης» να μην συμμετάσχει στην ψηφοφορία: «Δε νομιμοποιούμε μια παρανομία. Διότι αυτό που γίνεται είναι παράνομο».

Metropolis 95,5 FM