Βιολόγος – Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 60χρονη Αμερικανίδα που αγνοείτο στα Χανιά (pic&vid)

Βιολόγος – Κρήτη: Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την αγνοουμένη βιολόγο στην Κρήτη.

Βιολόγος – Κρήτη: Μεγάλη είναι την τελευταία ώρα η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών στα Χανιά, καθώς εντοπίστηκε σορός γυναίκας που εξαρχής θεωρήθηκε πιθανό να ανήκει στην 60χρονη που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Τα αμερικάνικα μέσα, μεταδίδουν πως πρόκειται σίγουρα για τη σορό της Eaton Suzanne. (Ίτον Σούζαν). Η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν προ μιας εβδομάδας από την περιοχή του Κολυμπαρίου στα Χανιά, βρέθηκε σε ένα παλιό πολυβολείο, στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν την 60χρονη πεσμένη και σκεπασμένη με ένα πανί, ενώ η είσοδος του χώρου ήταν πρόχειρα κλεισμένη με μια παλέτα. Η περιοχή που εντοπίστηκε η 60χρονη βρίσκεται περίπου 10 χλμ από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, όπου διεξαγόταν το συνέδριο Βιολογίας στο οποίο συμμετείχε. Από τις πρώτες μέρες εξαφάνισης, η οικογένειά της ζει ώρες αγωνίας, ενώ συνάδελφοι της βιολόγου  από το Ινστιτούτο της Δρέσδης, άνοιξαν έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό δωρεών, προκειμένου να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ, για την ενίσχυση των προσπαθειών εντοπισμού της.

Κρήτη: Ένα κρανίο και μια ακόμη εξαφάνιση
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών για την Ίτον εντοπίστηκε ένα ανθρώπινο κρανίο, το οποίο ωστόσο αποδείχθηκε ότι ανήκει σε τρίτο πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, να σημειωθεί, έχει σημάνει συναγερμός στην Κρήτη για την εξαφάνιση μιας ακόμη γυναίκας. Πρόκειται για μια 37χρονη Βρετανίδα που βρισκόταν στο Λασίθι και τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και δέκα ημέρες. Η Catherine Mowatt εθεάθη τελευταία φορά στις 30 Ιουνίου, στο Σίσι Λασιθίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημείο ζωής.