«ΒΟΜΒΑ» του Κ. Βελόπουλου: «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ είναι η βαριά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της Ελλάδος»… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος του κόμματος »Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος.
«Είδαμε τον Μητσοτάκη ιδρωμένο, καταβεβλημένο. Προχθές είδαμε τον Τσίπρα κουρασμένο. Το πολιτικό προσωπικό δεν είναι ικανό να καταλάβει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι λένε οι ίδιοι. Όταν έχεις έναν κουρασμένο Τσίπρα και έναν ιδρωμένο Μητσοτάκη καταλαβαίνεις ότι στα δύσκολα θα γονατίζουν και οι δυο τους. Όπως γονάτισε ο Τσίπρας και από τώρα γονατίζει και ο Μητσοτάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.
Υποστήριξε ότι « η επιστολή Καραμανλή αποδεικνύει ότι έχουν ξεπουλήσει το Μακεδονικό και οι Μακεδόνες βουλευτές της ΝΔ κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό λέγοντάς τους παραμύθια ότι θα αγωνιστούν για τη Μακεδονία».

Επίσης, ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε «μείζον θέμα»’ τη ΔΕΗ και τόνισε ότι έπρεπε να συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών». «Αν πέσει η ΔΕΗ, έπεσε όλο το κράτος. Αντί να συσταθεί επιτροπή από όλα τα κόμματα και να δουν τι θα κάνουν με τη ΔΕΗ, αυτοί ασχολούνται με ανοησίες. Δεν υπάρχει σοβαρότητα στην άσκηση πολιτικής και αυτό με ενοχλεί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν την επομένη των εκλογών θα συνεργαζόταν με τη ΝΔ, ο κ. Βελόπουλος απέρριψε κάθε ενδεχόμενη συνεργασία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήμουν ανακόλουθος αν έλεγα ότι θα συνεργαζόμουν με τη ΝΔ . Σε έναν ανίκανο, όσο και να συνδράμεις, ανίκανος παραμένει. Ένας άνθρωπος ή ένας φορέας που με έχει στοχοποιήσει, συνεργώντας και 2,5 ιεράρχες, λέγοντας ψέμματα για μένα και βρίζοντάς με καθημερινά, θα κάτσω να συνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο; Ποτέ. Πάνω από όλα υπάρχει τιμή και αξιοπρέπεια. Και πάνω απ’ όλα στην πολιτική υπάρχει ηθική που το ξεχνούν οι πολιτικοί μας στην Ελλάδα, γι’ αυτό και παίζουν ανήθικα».

«Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι τεράστιος και αντέχουμε και στις 7 Ιουλίου θα αποδείξουμε ότι αντέξαμε πολύ περισσότερο», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό εδώ