Γιατί μια Λαίδη Άντζελα δεν μπορεί παρά να υπακούει στον Αντικαπνιστικό νόμο!

Υπάκουσε χωρίς δεύτερη κουβέντα στον νόμο Κικίλια η Άντζελα Δημητρίου. Αν και φανατική καπνίστρια, δέχτηκε να καπνίσει στο δρόμο, τηρώντας απαρέγκλιτα τον νέο νόμο που έθεσε αυστηρή απαγόρευση του καπνίσματος παντού.

Για την ιστορία, λοιπόν, να αναφέρουμε ότι η δημοφιλής αοιδός βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε ταβέρνα στο Περιστέρι, και εκεί που έπινε και έτρωγε, συνοδευόμενη από φίλο της γιατρό, πλαστικό χειρουργό της περιοχής, θέλησε να καπνίσει… «Μπορώ να καπνίσω εδώ;», ρώτησε η Άντζελα τον ευγενικό ιδιοκτήτη της ταβέρνας, για να πάρει την απάντηση: «Όχι φυσικά. Μπορείτε μόνο έξω».

Τότε εκείνη, δίχως να δυσανασχετήσει καθόλου, βγήκε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού κι απόλαυσε το τσιγάρο της.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η Άντζελα Δημητρίου ξανάρχισε το τσιγάρο, ενώ είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο ότι το έκοψε οριστικά, ύστερα από επέμβαση που είχε κάνει στις φωνητικές χορδές.

«Είχα τέσσερις πολύποδες στις φωνητικές μου χορδές, που έπρεπε να αφαιρεθούν οπωσδήποτε. Ευτυχώς, είχα έναν καλό γιατρό. Έπρεπε να κάνω αφωνία, έκοψα και το τσιγάρο ύστερα από 40 χρόνια και είναι σημαντικό ότι δεν έχω νεύρα. Μάλιστα, ο γιατρός μού είπε να μην το ξαναρχίσω.

Τον άκουσα, έκανα focus και έκανα σαν να μην κάπνισα ποτέ» δήλωνε τότε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η λαϊκή τραγουδίστρια. Φαίνεται όμως ότι το πάθος για το τσιγάρο νίκησε και η Άντζελα επέστρεψε στο… φουγαράκι της!