Γνωστός επιχειρηματίας ανοίγει ξανά σούπερ μάρκετ, 5 χρόνια μετά την κατάρρευση της αλυσίδας του!

Επανακάμπτει στο λιανεμπόριο τροφίμων με νέα καταστήματα και νέο όνομα ο παλιός και πολυσυζητημένος επιχειρηματίας του κλάδου Χαρίλαος Αρβανιτίδης, ιδιοκτήτης κάποτε της ομώνυμης αλυσίδας η οποία πέρασε στον Καρυπίδη και από εκεί στον Μαρινόπουλο, με το γνωστό τέλος.

Οι πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr αναφέρουν ότι μετά το πρώτο κατάστημα που λειτουργεί ήδη στο Λιτόχωρο Πιερίας με την ονομασία Green Market, ο Αρβανιτίδης σχεδιάζει να ανοίξει άλλα τρία στη Λάρισα στο όνομα της εταιρείας «Ελληνικά Τρόφιμα Ι.Κ.Ε – Green Market».

Το πρώτο από αυτά τα καταστήματα ετοιμάζεται και θα λειτουργήσει στην οδό Καρδίτσης. Τα άλλα δύο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπονται εντός του αστικού ιστού της Λάρισας.

Τα περίπου 130 καταστήματα της αλυσίδας Αρβανιτίδης είχαν περάσει στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Καρυπίδη το 2014. Συγκεκριμένα η εταιρεία διέθετε 131 σούπερ μάρκετ, στα οποία απασχολούνται 1.400 άτομα. Τα 131 καταστήματα της Αρβανιτίδης βρίσκονταν σχεδόν όλα στη Βόρεια Ελλάδα, με σημαντικότερη παρουσία σε Θεσσαλονίκη (50 σημεία), σε Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα και Ημαθία.