Γραφειοκρατία… το μεγαλείο σου!!! Δύσκολα Χριστούγεννα για εκατοντάδες στρατιωτικούς! Τι συμβαίνει με τα χρήματα που υποσχέθηκε ο υπουργός?

Τι συμβαίνει με τα λεφτά που αναγγέλλει ο ΥΕΘΑ ότι θα πάρουν όλοι οι στρατιωτικοί από την ανακατανομή πόρων;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “Alerttv” οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Αθήνα, λογίζονται ως στρατιωτικοί Γ κατηγορίας, καθώς σε όλη την Ελλάδα έχουν πληρωθεί το δώρο των 120 ευρώ και τις αργίες του 2019 και στον νόμο Αττικής όπως αναφέρουν από τα κεντρικά ταμεία ακόμα δεν έχουν πάρει έγκριση να πληρώσουν.

Aυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι στρατιωτικοί της Αθήνας να ΜΗΝ έχουν πληρωθεί το μισθό τους μέχρι τώρα (λένε πως θα μπει αργά το απόγευμα), όπως και τα υπόλοιπα  χρήματα (120 ευρώ δώρο συν αργίες του ’19) που έχουν πάρει όλοι οι συνάδελφοι τους στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Δύσκολα Χριστούγεννα για εκαντοντάδες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους καθώς  βλέπετε ακόμα ζούμε στην λίθινη εποχή των υπογραφών και των εγκρίσεων της τελευταίας στιγμής!!!

Τι συμβαίνει με τα χρήματα που υποσχέθηκε ο υπουργός? Θα τα πάρουν μετά τα Χριστούγεννα; Και όλα αυτά για μια υπογραφή!!! Η γραφειοκρατία στο… μεγαλείο της!

Υπενθυμίζουμε:

Δώρο Χριστουγέννων στις Ένοπλες Δυνάμεις: Έκτακτο επίδομα 120 ευρώ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενέκρινε τις ανακατανομές πιστώσεων στον προϋπολογισμό του υπουργείου, ύψους δέκα εκατ. ευρώ – Το επίδομα θα δοθεί τόσο στο στρατιωτικό όσο και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό τη μορφή οδοιπορικών

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ενέκρινε τις αιτηθείσες ανακατανομές πιστώσεων του προϋπολογισμού του υπουργείου, ύψους δέκα εκατ. ευρώ, ώστε να προχωρήσει άμεσα η έκδοση διαταγών αποζημίωσης για την εκτέλεση υπηρεσίας ύψους 120 ευρώ τόσο προς το στρατιωτικό, όσο και προς το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ποσό θα δοθεί σε όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό τη μορφή οδοιπορικών.