Δήμος Ζωγράφου: “MAKEΛΕΙΟ” μεταξύ οπαδών στην λεωφόρου Παπάγου! Χημικά, άγριο ξύλο, τραυματίες και υλικές ζημιές…

Σοβαρά επεισόδια, με μάχες σώμα με σώμα και οδομαχίες εκτυλίχθηκαν στη συμβολή των οδών Ξηρογιάννη και Μπισκίνη, στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 100-150 οπαδοί του Ολυμπιακού (στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής διεξάγεται ο αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ηλυσιακού και Ολυμπιακού) συγκρούστηκαν με άλλους τόσους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που περίμεναν την επίθεση.

Υπήρξε τεράστια ένταση, σφοδρές συγκρούσεις, πολύ ξύλο, βόμβες μολότοφ στους γύρω δρόμους και τραυματίες, ενώ μετά την επέμβαση της αστυνομίας έγιναν και 21 προσαγωγές.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη τραυματιών.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Το τοπίο ξεκαθάρισε…

Τελικά για οπαδικούς λόγους έγινε το «μακελειό» στην λ. Παπάγου. «Μήλος της έριδος» το ματς ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ολυμπιακό για την Α1 του βόλεϋ γυναικών.  Οπαδοί των «ερυθρόλευκων» (σύμφωνα με μαρτυρίες πάνω από 150), διασταυρώθηκαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε το… πανηγύρι.

Το αποτέλεσμα ήταν να μετατραπεί η περιοχή σε πεδίο μάχης, με ξύλο, μολότοφ, τραυματίες και προσαγωγές.

Πρώτη ενημέρωση:

Πριν λιγο επεισόδια έλαβαν χώρα συμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες, (είναι συγκεχυμένες μέχρι στιγμής) μεταξύ αντιεξουσιαστών και ανδρών των ΜΑΤ επί της λεωφόρου Παπάγου στου Ζωγράφου, στο ύψος του Εμπορικού της Άνοιξης και στην πλατεία του Αγίου Γερασίμου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπάρχουν τραυματίες και καμμένα Ι.Χ που ήταν παρκαρισμένα.  Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών και κρότου λάμψης, αλλά προχώρησε και σε προσαγωγές.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πάλι, τα επεισόδια έλαβαν χώρα ανάμεσα σε Παναθηναικούς και Ολυμπιακούς για οπαδικές αντιπαραθέσεις.

zografounews.gr