Διασκέδαζαν κρυφά σε κλαμπ στο Μπουρνάζι – Έφοδος της αστυνομίας και συλλήψεις

Εκτός από το κλαμπ στην Λιοσίων και δεύτερο κλαμπ στο Μπουρνάζι λειτουργούσε κρυφά μετά τα μεσάνυχτα, παρά την απαγόρευση. Σε έφοδο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί λίγο πριν από τη 1:00 τα ξημερώματα, βρήκαν 108 άτομα να διασκεδάζουν στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο. Επιπλέον, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα που ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, οι υπηρεσίες της τροχαίας επέβαλαν περισσότερα από 180 πρόστιμα σε άτομα κυκλοφορούσαν στις ώρες της απαγόρευσης (00:30 έως 5:00).

Σημειώνεται ακόμη, ότι το νέο ηχητικό μήνυμα της αστυνομίας ακούγεται από χθες το πρωί στους δρόμους από τα περιπολικά, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης (επίπεδο 3) και αυξημένου κινδύνου (επίπεδο 4). Το ηχογραφημένο μήνυμα, σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και αραβικά) αναφέρει τα εξής: «Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Η κυκλοφορία από τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί δεν επιτρέπεται. Παρακαλούμε αποφεύγετε τον συνωστισμό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς».