Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω στυτικής δυσλειτουργίας!«Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες να με ερεθίσεις τόσο όσο χρειαζόταν για να κάνουμε σεξ. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα στύσης»

«Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες να με ερεθίσεις τόσο όσο χρειαζόταν για να κάνουμε σεξ. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα στύσης», υποστήριξε ο σύζυγος

Με πρόσφατη απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανικής Κολούμπια, στον Καναδά, κήρυξε άκυρο το γάμο ενός ζευγαριού, εξαιτίας της ανικανότητας του ανδρός να «ολοκληρώσει την γαμήλια ένωση» με το έτερόν του ήμισυ.

Το ζεύγος δεν ευτύχησε ποτέ να έχει την εμπειρία μιας κανονικής συνουσίας, το «εις σάρκαν μίαν» έμεινε γράμμα κενό κ.ο.κ.

Ο σύζυγος ουδέποτε βρέθηκε σε κατάσταση πλήρους στύσεως και άρα δεν εξετέλεσε, ούτε καν στοιχειωδώς, τα βασικά του καθήκοντα. Το ζεύγος προσπαθούσε, τουλάχιστον μία φορά το μήνα και επί έναν χρόνο περίπου, αρχής γενομένης από την πρώτη νύχτα του γάμου, τον Αύγουστο του 2018.

Αυτά κατατέθηκαν στη διάρκεια της εκδίκασης, δυστυχώς όμως όλες οι απόπειρες διείσδυσης απέβησαν άκαρπες.

Η σύζυγος, απογοητευμένη σφόδρα, κατήγγειλε τη γαμήλια σύμβαση με τον άντρα της, καταλογίζοντάς του ανικανότητα και επεδίωξε την ακύρωση του γάμου. Εκείνος όμως αντεπιτέθηκε και υπερασπίστηκε τον ανδρισμό του με το εξής αδιάσειστο επιχείρημα: «Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες να με ερεθίσεις τόσο όσο χρειαζόταν για να κάνουμε σεξ. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα στύσης. Το αντίθετο μάλιστα».

Παρόλ’ αυτά, όπως αναγράφεται στο τελικό κείμενο της δικαστικής απόφασης, «ο άνδρας δεν ενίσταται και δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε μία φορά στη διάρκεια του εγγάμου του βίου κατά την οποίαν να είχε ικανοποιητική στύση και να επιτύχει τη διείσδυση».