Δυστυχώς…επιβεβαιώθηκε ο Βελόπουλος με τις ανεξέλεγκτες ΜΚΟ: Ανέθεσαν φύλαξη ανηλίκων σε Γάλλο παιδόφιλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξαναέρχεται στο φως η ανατριχιαστική υπόθεση ασέλγεια ασυνόδευτων ανηλίκων από έναν 52χρονο Γάλλο πολίτη στην Θεσσαλονίκη. Η ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ είχε αναθέσει τη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων, στον εν λόγο  μοναχό του τάγματος των Φραγκισκανών που ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια, κυκλοφορώντας πάντως με πολιτικά ρούχα.

Αυτός είχε συλληφθεί το 2017 και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών, αλλά όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είχε κατέθεσει αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο, η οποία κατά τον ιστότοπο της εφημερίδας τελικά απορρίφθηκε

Οπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή, είναι τόσο ανεξέλεγκτες οι ΜΚΟ, που εντός της Ελληνικής επικράτειας, ο εισαγγελέας δεν μπορεί να μπει σε ΔΟΜ να ερευνήσει βιασμό ανηλίκων!

Οσο για τον Γάλλο μοναχό η αποκάλυψη της δράσης του  όμως ήρθε από τα ίδια τα θύματά του το 2017, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την παροχή ασύλου, το παιδί φώναξε: «Δεν θέλω να ξαναπάω σε αυτό το σπίτι»!

Ακολούθως μίλησε σε ειδική παιδοψυχολόγο για όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα της Κάτω Τούμπας, όπου ζούσε ο 52χρονος, ενώ όσα είπε το παιδί επιβεβαιώθηκαν από ακόμα τρεις συνομήλικούς του, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ. Ο 52χρονος Γάλλος οδηγούσε τα παιδιά στο σπίτι του και αφού τους έδινε ναρκωτικά χάπια, τα έριχνε σε λήθαργο και στην συνέχεια ασελγούσε εις βάρος τους.

Οπως αναφέρεται στην αρεοπαγιτική απόφαση, «ο μοναχός φώναξε ένα από τα επτά ανήλικα παιδιά να κοιμηθεί μαζί του στο ίδιο κρεβάτι και μάλιστα προσκάλεσε το εν λόγω ανήλικο να εισέλθει παρά φύση εντός του με το …, πρόσκληση στην οποία ο ανήλικος ανταποκρίθηκε και αφού ο ανήλικος ξάπλωσε μαζί του στο κρεβάτι και χάιδεψε το μόριο του 52χρονου, ήρθανε σε σεξουαλική επαφή, με τον ανήλικο σε ρόλο ενεργητικό, πράξη η οποία επαναλήφθηκε τέσσερις φορές, σε διάφορα σημεία της οικίας του».

Ο Ι.Μάζης συμφωνεί με τον Κ. Βελόπουλο για τις ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΜΚΟ! Συνεργάζονται με τη ΜΙΤ, υποδύονται τους ‘πρόσφυγες’ και στρατολογούν κόσμο…

Ο εν λόγω ανήλικος, όπως κατέθεσε, ενέδιδε στις ορέξεις του μοναχού, γιατί, όπως είπε, «φοβόμουν ότι θα έμενα στον δρόμο». Σύμφωνα με τις καταθέσεις, όλοι οι ανήλικοι γνώριζαν για τις σεξουαλικές επαφές του μοναχού με τον συγκεκριμένο ανήλικο, καθώς τους το είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο φιλοξενούμενος.

Πρόκειται για τέσσερα συνολικά αγόρια, όλα από το Πακιστάν, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, που κατέθεσαν εναντίον του. Τα παιδιά, που ήρθαν στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα στον Έβρο ως ανήλικα προσφυγόπουλα, φιλοξενήθηκαν αρχικά σε μονάδα υποδοχής γνωστής ΜΚΟ, όπου ο κατηγορούμενος προσέφερε τα τελευταία χρόνια εθελοντικά την βοήθειά του. Όταν τα παιδιά έφυγαν από τον χώρο εκείνο, για να ζήσουν ως άστεγοι έξω στο δρόμο, εκείνος τα προσέλκυε στο σπίτι του και στην συνέχεια προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις του.