Δ.Λιγνάδης: Μεταφέρεται στις φυλακές Τρίπολης για βιαστές, παιδεραστές και αιμομίκτες!

Στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται μόνο βιαστές, παιδεραστές και αιμομίκτες, θα μεταχθεί τελικά ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε από τα ξημερώματα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε θα κρατείται στην ΓΑΔΑ.

Στις φυλακές Γρεβενών ή Τρίπολης αναμένεται να μεταφερθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης. Μέχρι τότε ο ηθοποιός θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Στα Σωφρονιστικά Καταστήματα Κράτησης της Τρίπολης ή των Γρεβενών κρατούνται οι υπόδικοι και κατάδικοι για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως βιαστές, παιδεραστές, αιμομίκτες κτλ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι στις συγκεκριμένες φυλακές δεν υπάρχουν κελιά, καθώς οι φυλακισμένοι είναι διπλάσιοι, με αποτέλεσμα να κρατούνται σε θαλάμους.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν χθες αργά το βράδυ πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας «επικίνδυνος άνθρωπος» με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, διορισμένος από το Μαξίμου, θα οδηγηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα στις φυλακές Γρεβενών ή Τρίπολης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας διαμήνυσε πως θα προσφύγει κατά της απόφασης της ανακρίτριας για προφυλάκιση του πελάτη του.