Εκλογές 2019: Καλεσμένος σήμερα στο “Ανατρεπτικό” δελτίο του “Alert” ο βουλευτής Αν. Αττικής με την Ελληνική Λύση, Αντώνης Μυλωνάκης

Εκλογές 2019: Ο απόστρατος που έγινε βουλευτής και σάρωσε στην Αν. Αττική.

Επιμέλεια: Μπέττυ Γιάννα

Εκλογές 2019: Σήμερα στις 10.00 μ.μ καλεσμένος στο “Ανατρεπτικό” δελτίο θα είναι ο βουλευτής πλέον Αντώνης Μυλωνάκης. Ο πρώην πιλότος και παρουσιαστής σάρωσε στην Αν. Αττική και βγήκε πρώτος σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση. Είχαμε ξαναγράψει μέσα από δω, από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα του “Alerttv.com.gr” ότι ο κ.Μυλωνάκης ήταν αναμενόμενο να εισέλθει στη βουλή και μάλιστα με τα… τσαρούχια, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο.

Καλεσμένος στο δελτίο του “Alert” που πριν λίγο καιρό παρουσίαζε, θα μιλήσει για τα πολιτικά δρώμενα και θα ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε με την ψήφο του και τον εμπιστεύτηκε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όσο καιρό διήρκησε η προεκλογική περίοδος, τα τηλέφωνα του σταθμού πήραν στην κυριολεξία “φωτιά” για τον αγαπημένο τους παρουσιαστή. Συντονιστείτε όλοι στις 10.00 μ.μ εδώ 

Δείτε ακόμη:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης – Το ΠΟΥΛΕΝ του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ανατολική Αττική με την Ελληνική Λύση (vid)

Αντώνης Μυλωνάκης – Ελληνική Λύση: Σάρωσε ο πρώην πιλότος στην Ανατολική Αττική! Το αξίζε και μπήκε στη Βουλή! (pic)

Υποψήφιος με τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ στη περιφέρεια της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! Αξίζει να μπει στη ΒΟΥΛΗ!

ΣΑΡΩΝΕΙ ο πρώην ΠΙΛΟΤΟΣ! Πρώτος και με διαφορά στην Ανατολική Αττική ο Α. Μυλωνάκης! (ΦΩΤΟ)