ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση Ερντογάν σε Ελλάδα: «Τι δουλειά έχετε στη Λιβύη;» – «Θα στείλω στρατό στη Τρίπολη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε πριν λίγο από την Τυνησία ο Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε πως η Τουρκία είναι έτοιμη να στείλει στρατό στη Τρίπολη εάν χρειαστεί, ενώ έκανε επίθεση και στην Ελλάδα, λέγοντας πως η Αθήνα δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται με τη Λιβύη.

Προφανώς ο Ερντογάν ενοχλήθηκε από την παρουσία Δένδια στη Βεγγάζη. Ήταν μία κίνηση-ματ από την πλευρά της Αθήνας και αυτό αιφνιδίασε τους Τούρκους.

Μάλιστα έκανε και επίθεση στη Ρωσία για την εμπλοκή της στη Λιβύη.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε πριν λίγο ο Ρ. Τ. Ερντογάν. Εδώ και λίγες ώρες το προεδρικό του αεροσκάφος έχει προσγειώθεί στη Τύνιδα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος δεν είχε ανακοινώσει ότι θα επισκεφθεί την Τυνησία και πλέον μας βάζει όλους σε σκέψεις για το τι ετοιμάζει και με αυτή την χώρα. Μάλιστα τον συνοδεύει και ο αρχηγός της ΜΙΤ και αυτό έχει την σημασία του.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Ερντογάν θα συζητήσει με το νέο πρωθυπουργό της χώρας Kays Said τις εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο, ενώ θα υπογράψει νέες οικονομικές και στρατιωτικές συμφωνίες.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ

Επίθεση εναντίον τους στην Λιβύη από δυνάμεις του Χαφτάρ, καταγγέλλουν δημοσιογράφοι του καναλιού Haber 7.

Όπως αναφέρει το κανάλι HaberTurk στην σελίδα του στο Twitter, ο δημοσιογράφος Mehmet Akif Ersoy και ο εικονολήπτης Hasan Dönmez δέχτηκαν επίθεση «από τον τρομοκράτη Χαφτάρ».

«Οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στο όχημα αρχικά με οβίδες και κατόπιν με αυτόματα όπλα», αναφέρει το κανάλι.
Δείτε την στιγμή της επίθεσης, όπως την αποτύπωσαν τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου:


pentapostagma.gr