ΕΚΤΑΚΤΟ: Στέλνει στον ΟΗΕ την συμφωνία με την Τρίπολη ο Ερντογάν! – Σφοδρή επίθεση σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισραήλ & Αίγυπτο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε πριν από λίγο ο Ρ. Τ Ερντογάν. Όπως ανέφερε σε εκδήλωση του AKP, την συμφωνία με την Λιβύη θα την στείλει τις επόμενες ημέρες στον ΟΗΕ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην απέλαση του Πρέσβη της Λιβύης από την Ελλάδα χθες, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο, καθώς οι τρεις αυτές χώρες αντιδρούν σφόδρα στην συμφωνία με την Τρίπολη.

Νωρίτερα ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως: “Εμείς δεν θέλουμε να πολεμήσουμε με κανέναν, αλλά αν χρειαστεί να προστατεύσω τα πλοία μου, θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα όποια και να είναι”.

Σε ερώτηση στο τέλος της ομιλίας του στο Διεθνές Ινστιτούτο Πολιτικών Εργασιών (ΙSPI) στη Ρώμη, εάν η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει βία κατά τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε: “Εμείς είμαστε εγγυήτρια δυναμη της ‘τδβκ’ (όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος). Εμείς κάναμε τα πάντα για να βρούμε λύση. Η Ε/κ πλευρά δεν θέλει να κάνει συμφωνία”.

Aνδρέας Μουντζουρούλιας – pentapostagma