Εκτός εαυτού η Καινούργιου: «Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος! Ντροπή σας»!

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου! Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε!

Μετά την μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας στην οποία “επιτίθεται” σε όσους έχουν αντιδράσει με την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε στον Δημήτρη Λιγνάδη και μεταξύ άλλων «φωτογραφίζει» την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία ήρθε σε κόντρα στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε την περασμένη εβδομάδα, η παρουσιάστρια ξέσπασε!

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση «φωτογραφίζοντας» την Κατερίνα Καινούργιου: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα»!

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε για αυτή την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και απάντησε στον αέρα της εκπομπής!

Η παρουσιάστρια του Open είπε: «Αν υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει «πόσο ευγενική είστε» και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα.»!

Και τόνισε με τρεμάμενη φωνή από τα νεύρα της: «Εγώ στη Μύκονο έχω πάει συγκεκριμένες φορές, ούτε σπίτι έχω. Ντροπή σας κύριε Κούγια. Δεν σας σεβόμαστε κύριε Κούγια. Επιφυλασσόμαστε και εμείς για αυτά που είπατε, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κυρίου Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!