Ελληνική Λύση: Δεν δίνουν ψηφοδέλτια στους πολίτες! Ντροπή τους! (vid)

Ελληνική Λύση: Ντροπή για το πολιτικό σύστημα.

Ελληνική Λύση: Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα οι καταγγελίες που έφτασαν στο κόμμα μας. Στην Θεσσαλονίκη στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς στην Πυλαία , στην Τριανδρία στο 523 εκλογικό τμήμα δεν δίνουν ψηφοδέλτια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Δεχόμαστε καταγγελίες από όλη την Ελλάδα! Ντροπή τους! Οι καταγγελίες που είναι στη διάθεση του κόμματος, έχουν κατατεθεί εγγράφως και εξ αυτού του γεγονότος το κόμμα μας είναι αναγκασμένο να κινηθεί δικαστικά σε βάρος όλων αυτών που ενεργούν με δόλο, καταστρατηγώντας κάθε δημοκρατική ηθική!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Βουλευτικές εκλογές 2019Βελόπουλος: Ψήφισε σε εκλογικό κέντρο του Πανοράματος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
«Δεν θα απογοητεύσουμε κανένα. Ήρθαμε να βοηθήσουμε τους Έλληνες γιατί πρώτα είναι οι Έλληνες και η Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο κ. Βελόπουλος εμφανίστηκε σχεδόν μισή ώρα νωρίτερα  από το προγραμματισμένο ραντεβού σε εκλογικό τμήμα του Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη.

«Η Ελληνική Λύση είναι στα πράγματα και προκάλεσε περίεργο τριγμό στο σύστημα. Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο. Η πραγματική φωνή προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων και των εθνικών θεμάτων των Ελλήνων θα είμαστε εμείς. Δεν θα απογοητεύσουμε κανένα» δήλωσε ο κ. Βελόπουλος, ευχαριστώντας τον κόσμο που τον στήριξε τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στη σημερινή κάλπη.