«ΕΝΤΟΛΗ» Μαρινάκη: «ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»…

Τους τελευταίους μήνες σε εξέλιξη ένας πολυμέτωπος πόλεμος του συστήματος κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
Δεν είναι μόνο ο πόλεμος που δέχεται από τον Τζορτζ Σόρος και τους υπαλλήλους του στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως έχουμε αναφέρουμε και σε άρθρα μας στο παρελθόν, πόλεμο δέχεται ο Κυριάκος Βελόπουλος από τον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος είναι σήμερα ιδιοκτήτης τόσο της εφημερίδος «Το Βήμα» και «Τα Νέα» αλλά και της ιστοσελίδος in.gr

Σήμερα η εταιρεία MRB δημοσίευσε για λογαριασμό της εφημερίδος «Τα Νέα» μια δημοσκόπηση εν όψει ευρωεκλογών στην οποία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εμφανίζεται να έχει ποσοστό 1,7%, ενώ στην προηγούμενη (9/5, πάλι για τις ευρωεκλογές) βρισκόταν στο 1,6%.

Είναι, όμως, αυτή η πραγματική δυναμική της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ; Σύμφωνα με άλλες δημοσκοπήσεις, που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, όχι.

Για παράδειγμα, σε μια άλλη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ φαίνεται να βρίσκεται στο 3,1% (πηγή: tvxs.gr)

Δείτε αναλυτικά εδώ