Εξέγερση των κατοίκων της Πέλλας: Έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο που θα «φιλοξενούσε» παράνομους μετανάστες! (φωτό)

Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο εποικισμό από αλλοδαπούς και αντιδρούν στην μεταφορά τους (μόνιμη μην γελιόμαστε) στην ενδοχώρα, έτσι οι κάτοικοι της Πέλλας έκαψαν το ξενοδοχείο στο οποίο θα φιλοξενούνταν οι παράνομοι μετανάστες ενώ έβγαλαν έξω μέχρι και τα έπιπλα τα οποία τα παρέδωσαν στις φλόγες.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης αλλοδαπών παράνομων μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Η ένταση ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας όπου κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν από τη Σκύδρα και την Πτολεμαΐδα και έστησαν οδοφράγματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο.

Άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και τα πούλμαν που μετέφεραν τους αλλοδαπούς αναχώρησαν με κατεύθυνση την Άρνισσα Πέλλας και το ξενοδοχείο «Αγνάντι». Έξω από το εν λόγω ξενοδοχείο συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι, εμποδίζοντας την εγκατάσταση των αλλοδαπών.

Μάλιστα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, έβαλαν φωτιά σε δωμάτια, ενώ έβγαλαν μέρος των επίπλων έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου στα οποία επίσης έβαλαν φωτιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή του προέδρου της κοινότητας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.