Εξαφάνιση Μαντλίν – Η επιστολή Γερμανών εισαγγελέων προς τους γονείς της: Το παιδί είναι νεκρό!

Γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν με επιστολή που απέστειλαν ενημέρωσαν τους γονείς της ότι η κόρη τους είναι νεκρή. Στην επιστολή τους αρνούνται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το πώς κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο την έρευνα γύρω από τον ύποπτο Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ο επικεφαλής εισαγγελέας Hans Christian Wolters δήλωσε ότι δεν μπορεί να μοιραστεί κρίσιμες πληροφορίες για τον ύποπτο ούτε καν με τη Σκότλαντ Γιαρντ ή την αστυνομία της Πορτογαλίας.

“Συμμερίζομαι τους γονείς αλλά αν τους αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να θέσουμε σε κίνδυνο την έρευνα. Έχουμε αποδείξεις ότι ο ύποπτός μας έχει σκοτώσει τη Μαντλίν και αυτό σημαίνει πως είναι νεκρή. Στους γονείς έχουμε πει ότι η γερμανική αστυνομία έχει αποδείξεις πως είναι νεκρή, αλλά δεν τους έχουμε πει λεπτομέρειες”, είπε ο Hans Christian Wolters.

Ο Rogerio Alves, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια ΜακΚαν στην Πορτογαλία, έχει ασκήσει μεγάλη πίεση στους Γερμανούς ερευνητές προκειμένου να αποκαλύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν και έχει ζητήσει να μάθει τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail