Εξωπραγματικός Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πέταξε» αλά Μάικλ Τζόρνταν για να σκοράρει με κεφαλιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογειώθηκε στα 2,56 μέτρα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Σαμπντόρια – Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και τον Απρίλιο του 2018 με ανάποδο ψαλίδι φορώντας τη φανέλα τη Ρεάλ κόντρα στην… Γιουβέντους

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε κάτι που το βλέπουμε μόνο στο ΝΒΑ, ήταν στον αέρα για 1,5 ώρα».

Η περιγραφή αυτή του Κλαούντιο Ρανιέρι αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το απίστευτο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους στον αγώνα με την Σαμπντόρια.

Σύμφωνα με το Sky Italia, o Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε άλμα 71 εκατοστών για να φτάσει στα 2,56 μέτρα ύψος προκειμένου από εκεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας – χαρίζοντας και τη νίκη στην ομάδα του.

Η εικόνα στις φωτογραφίες και τα βίντεο αποτυπώνει το εξωπραγματικό του άλματος για ποδοσφαιριστή καθώς η μέση του Πορτογάλου σούπερ σταρ βρέθηκε στη στο κεφάλι του αντιπάλου του που μάταια προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Ο ίδιος, αν και μετά το τέλος του ματς στις δηλώσεις του εμφανίστηκε μετριοπαθής λέγοντας «το γκολ ήταν καλό αλλά κυρίως είμαι χαρούμενος που βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει τους τρεις πόντους», στη συνέχεια μέσω του λογαριασμού του στο Twitter παρομοίασε το άλμα του με αυτά που κάποτε χάριζε στους φιλάθλους του ΝΒΑ ο Μάικλ Τζόρνταν.

«CR7 AIR JORDAN» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των τεσσάρων φωτογραφιών που ανήρτησε συνοδεύοντάς την με ένα αεροπλανάκι.

«Ο Ρονάλντο έμεινε στον αέρα… αιώνια» σχολίασε από την πλευρά του ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο CR7 πάντως έχει δείξει και στο παρελθόν τις μοναδικές του αθλητικές ικανότητες με το ασύλληπτης έμπνευσης και εκτέλεσης ανάπδο ψαλίδι με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην… Γιουβέντους τον Απρίλιο του 2018.

Τότε ο Ρονάλντο είχε «πετάξει» στα 2,23μ. βάζοντας το κορμί του σχεδόν παράλληλα με το έδαφος με τις εφημερίδες τότε να αναρωτιούνται αν πρόκειται για τον «Θεό».