Επιστολή – “φωτιά” στρατιωτικού στο “Alert” για τον Κορωνοιό! “Ξεχωριστό κράτος φαίνεται να είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις αφού…”

Το ξεχωριστό κράτος των Ενόπλων δυνάμεων.

Επιστολή Στρατιωτικού στο “Alerttv” 

“Ξεχωριστό κράτος φαινεται να είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις καθώς παρά τις εξαγγελίες του νομοθέτη, μάλλον διαβάζουν τις διαταγές κατά το δοκούν.

Εκαντοντάδες καταγγελίες γίνονται οι οποίες δείχνουν, την μη σοβαρότητα εκ μέρους των διοικήσεων. Λόγω τον πρόσφατων κρίσεων στις ένοπλες δυνάμεις, έχουμε τις αλλαγές διοικήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει να κάνουν δοκιμαστικές παρατάξεις, σαν να μην συμβαίνει τίποτα ,από τα Γιάννενα μέχρι την Ρόδο και από εκεί στο Κιλκίς οι διοικήσεις των μονάδων στοιβάζουν κόσμο σε οχήματα του Στρατο,ύ ώστε να κάνουν δοκιμαστικές για τις παραδόσεις – παραλαβές των Νέων Στρατηγών.

Στο νησί της Μυτιλήνης οι μονάδες δουλεύουν σαν να μην τρέχει τίποτα ,λες και δεν υπάρχει πανδημία ,τι απογευματινές τι βραδυνές τι συσσωρευση νεοσύλλεκτων σε εστιατόρια και σε κψμ…μέριμνα καμία ,χωρίς γάντια χωρίς αντισηπτικα…χωρίς καμία προφύλαξη.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν την υποχρεωτική άδεια που δίνουν οι διοικήσεις στα στελέχη με σκοπό να εναρμονιστούν στις διαταγές των Επιτελείων,οι οποίες άδειες είναι από την κανονική τους ,κάτι το οποίο δεν αναγράφεται πουθενά στις διαταγές,άρα μιλάμε για την ομηρία των Στελεχών για το υπόλοιπο του έτους καθώς δεν θα τους έχει απομείνει άδεια για τις ανάγκες των οικογενειών τους!

Οι ένοπλες δυνάμεις υπάρχουν για να λύνουν τα προβληματα και όχι να γίνονται μέρος αυτών…. Ελπίζουμε η πολιτικη και η Στρατιωτική ηγεσία να δώσει ξεκάθαρες και ρητές εντολές στις διοικήσεις των μονάδων για την μη εξάπλωση της πανδημιας,ώστε να μην γεμίσουν τα Στρατιωτικά νοσοκομεία από στελέχη τα οποία θα βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση λόγω της άγνοιας των διοικήσεων.”