Ζάκυνθος: Αντιδήμαρχος άνοιξε το μαγαζί του για γύρισμα και συνελήφθη

Στην σύλληψη του αντιδημάρχου Ζακύνθου για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας προχώρησε η αστυνομία.
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, θα βρεθεί ένας αντιδήμαρχος στην Ζάκυνθο, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο (2/1) για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος άνοιξε το κατάστημα το οποίο διατηρεί προκειμένου να γίνει ένα τηλεοπτικό γύρισμα.

Οι άντρες της Αστυνομίας από την πλευρά τους, προχώρησαν στην σύλληψη τόσο του ιδίου, όσο και του εκπροσώπου της εταιρίας, ο οποίος φέρεται να είναι ο διοργανωτής του γυρίσματος, παρά το γεγονός ότι το τηλεοπτικό συνεργείο είχε όλες τις απαραίτητες άδειες και τα μέλη του φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως στο κατάστημα του αντιδημάρχου υπήρχαν περίπου 15 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν φορούσαν μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στον αντιδήμαρχο και ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή άνοιξε παράνομα το μαγαζί του, όπως και στον εκπρόσωπο της εταιρίας. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, που τους άσκησε αρχικά δίωξη για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού ενώ στην συνέχεια προχώρησε στον ορισμό τακτικής δικάσιμου.

Παράλληλα εκτός από τους δύο άντρες, πρόστιμα επιβλήθηκαν και στα υπόλοιπα άτομα, τα οποίο ήταν μέσα στο μαγαζί.