Ηλεία: Εγκρίθηκε η πρώτη αίτηση άνδρα ενδιαφερόμενου για καριέρα ζιγκολό!

H αρμόδια επιτροπή αδειών άσκησης επαγγέλματος είπε «ναι» στην πρώτη επίσημη αίτηση από άνδρα να μπει στο επάγγελμα

Τον πρώτο του νομικά κατοχυρωμένο ζιγκολό έρχεται να προσθέσει στην έτσι κι αλλιώς ένδοξη ιστορία του ο αγαπημένος μας νομός. Όπως καταγράφει το τοπικό μέσο ilialive, η αρμόδια επιτροπή αδειών άσκησης επαγγέλματος εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων της Ηλείας βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε μία αίτηση από άνδρα, ο οποίος κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να βρεθεί στον κόσμο του αγοραίου σεξ – κοινώς, να γίνει σεξεργάτης.

Για κάποιο περίεργο λόγο, αναφέρεται ότι η επιτροπή προβληματίστηκε μπροστά στη συγκεκριμένη αίτηση. Αυτό που υπογραμμίζεται πάντως είναι ότι η αίτηση του ενδιαφερόμενου εγκρίθηκε τελικά, οπότε ο άνδρας της ιστορίας θα είναι ο πρώτος που θα παίξει μπάλα σε έναν χώρο εργασίας στον οποίο μέχρι στιγμής απασχολούνταν μόνο γυναίκες στην Ηλεία.

Για την ακρίβεια, στον συγκεκριμένο νόμο η σεξεργασία ασκείται (νόμιμα τουλάχιστον) μόνο σε μία περιοχή, κοντά στην Αμαλιάδα. Όπως αναφέρουν άλλα μέσα, ο εν λόγω νεοφερμένος στον κλάδο θα εξυπηρετεί τόσο άντρες, όσο και γυναίκες. Αυτό που δεν έχει εξακριβωθεί, είναι αν η αίτηση για τέτοια άδεια από άνδρα είναι πρωτιά μόνο για την Ηλεία, ή και για όλη την Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, η Ηλεία ανοίγει το δρόμο.