Ηλιούπολη: Ενέδρα θανάτου σε 38χρονο “νονό” της νύχτας – Τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός στην Αστυνομία - Δύο οι δράστες - Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ - Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι πρώτες πληροφορίες

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ραυματία, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα στην οδό Θερμοπυλών 42 και τον πυροβόλησαν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον θανάσιμα τραυματισμένο στο δρόμο το 38χρονο θύμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Αστυνομίες και έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ διεξάγονται και έρευνες σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το περιστατικό να έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογοριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Κατά τις ίδιες πηγές, το θύμα ανήκε στην ομάδα 50χρονου επιχειρηματία Γ. Μ ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε δεχθεί επίθεση από ενόπλους σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από φούρνο στην περιοχή Βάρης.
Το θύμα της αποψινής επίθεσης Α. και ο 50χρονος φέρονται να είχαν διαφορές με την ομάδα του 56χρονου Δ.Κ που δολοφονήθηκε στα Βριλήσσια τον περασμένο Δεκέμβριο.