Ημαθία: Διακόπηκε η σύσκεψη Βορίδη – αγροτών από οπαδούς του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ! – «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο, έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς – «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες» είπε ο κ. Βορίδης ποιυ αποχώρησε για λόγους ασφαλείας

Αναταραχή σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διευρυμένη σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με τους αγρότες.

Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα. Σύμφωνα με το veriotis.gr, λίγη ώρα αργότερα συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Επίσης, έριξαν κροτίδες και άναβαν πυρσούς.

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγρότες κάλεσαν τον κ. Βορίδη να παραμείνει . «Κύριε υπουργέ, η ασφάλειά σας είμαστε εμείς εδώ» ακούγεται  να του λένε. Στη συνέχεια δεσμεύτηκαν να μπουν μπροστά και να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση του Μάκη Βορίδη. . Ωστόσο, ο υπουργός αποχώρησε για λόγους ασφαλείας, μετά και τις εντολές της προσωπικής του ασφάλειας.

 «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες»

Στη μέση της εκδήλωσης, ένας αστυνομικός εισήλθε στην αίθουσα και του είπε: «πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε». Ο κ. Βορίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από το κτήριο. Λίγα λεπτά πριν βγει, φέρεται ότι είπε: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες».

.