Η Αλβανία επέβαλε στρατιωτικό νόμο και μεταφέρει ταυτόχρονα χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες στην Β.Ήπειρο!

Η Αλβανία επέβαλε στρατιωτικό νόμο υποτίθεται για να αντιμετωπίσει τον τις συνέπειες του κορωνοϊού αν και μετρά μέχρι στιγμής μόλις 76 κρούσματα και μόλις δύο θανάτους, αλλά την ίδια στιγμή μετέφερε στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου, εκατοντάδες παράνομους μετανάστες τους οποίους «παρέλαβε» από την Τουρκία!

Συνολικά πρόκειται να εγκαταστήσει 30.000 άτομα στις ελληνικής ιδιοκτησίας, περιοχές της Βορείου Ηπείρου!

Η κυβέρνηση της Αλβανίας προχώρησε σήμερα, στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων, βασικά στις ελληνικές περιοχές για να συνοδέψει τα πούλμαν με τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, με την αφορμή της επιστροφής 120.000 Αλβανών από την Ιταλία (η οποία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα στον κόσμο από τον κορονοϊό) πριν από τη διακοπή της αεροπορικής και θαλάσσιας σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών κατά μήκος της Αδριατικής Θάλασσας, πριν από 12 ημέρες.

Κατόπιν συμφωνίας μεταξύ του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και του Αλβανού πρωθυπουργού Ράμα για μετεγκατάσταση0.000 μουσουλμάνοι μετανάστες από την Τουρκία μεταφέρονται στην Β.Ήπειρο, δίπλα σε συνοριακές διαβάσεις με την Ελλάδα (Κακαβιά, Ρίπεση, Μαυρομάτι, Τρεις Γέφυρες, Καπεστίτσα), παίρνει σάρκα και οστά, αφού έχουν ήδη να καταφτάνουν οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες.

Τελευταίες πληροφορίες όμως, από την Βόρειο Ήπειρο, κάνουν λόγο όχι απλά για δημιουργία «δομών φιλοξενίας» σε παραμεθόριες περιοχές αλλά για εγκατάσταση μουσουλμάνων εποίκων εντός των χωριών Βουλιαράτες και Πέπελη του μειονοτικού Δήμου Δρόπολης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλβανική κυβέρνηση σχεδιάζει την επίταξη οικιών που δεν κατοικούνται, για την στέγαση των μεταναστών.

Ήδη έχουν εγκατασταθεί στο μικρό χωριό Άρσι Λέγκο, κοντά στο Αργυρόκαστρο 50 μετανάστες, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες άλλων περιοχών που φέρονται ότι θα φιλοξενήσουν παράνομους μετανάστες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον τελευταίο αλβανικό νόμο 2018 για τις ιδιοκτησίες που ψηφίστηκε από την αλβανική βουλή. Ο οποίος φαίνεται πως θα είναι και το εργαλείο για την αρπαγή των περιουσιών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει άμεσα να απειλήσει με βαρύτατες κυρώσεις την Αλβανία, αντί να απειλεί τους πολίτες που περνούν τα διόδια ότι «Ξέρουμε πόσοι και ποιοι είστε»!

Είναι φανερό ότι επιχειρείται πληθυσμιακή αλλοίωση των περιοχών στις οποίες διαβιεί ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός.

pronews.gr