Η ατάκα του Τσίπρα που άφησε άφωνο τον Πολάκη – Έριξε άθελα του μεγάλο «καρφί»

Στους σταθμούς του Αλέξη Τσίπρα κατά την περιοδεία του στην Κρήτη συμπεριλαμβάνονταν και τα Σφακιά – που είναι η «έδρα» του Παύλου Πολάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε, μιλώντας σε μία μεγάλη βεράντα για τον «ηλεκτρονικό ΣΥΡΙΖΑ» και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μας το κινητό τηλέφωνο, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι «από αυτό ενημερωνόμαστε, με αυτό επικοινωνούμε» κτλ.
Κάποια στιγμή πήρε το κινητό από τα χέρια του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας και έριξε το ‘καρφί’ του, αφήνοντας άφωνο τον κ. Πολάκη:

«Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος (σ.σ Πολάκης), καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει “μπουρλότο” -και εσείς, πατάτε “like” του δίνετε θάρρος και συνεχίζει (σ.σ γέλια) – θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχέσεις του μέλους με το κόμμα.
Ξεκινήσαμε λοιπόν μία διαδικασία μαζικών ηλεκτρονικών εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο περίεργο το όνομα γιατί, στα αγγλικά μπαίνει μπροστά το “Άι”, το “i”, από το internet. Δεν είναι ‘κανας Άγιος και να τον λέμε “Αη ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, διέκοπταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα γέλια του κόσμου και τα χειροκροτήματα. Λίγο νωρίτερα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης
Εξέφρασε την άποψη ότι πίσω από τη δήλωση της νέας κυβέρνησης περί «σκίτσων», αναφορικά με το σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τη δήλωση της Βουλευτού Χανίων, Ντόρας Μπακογιάννη ότι «δεν γίνεται ΒΟΑΚ χωρίς διόδια», κάτι άλλο κρύβεται…