Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ξαναχτύπησε: «Κατηγορώ τον εαυτό μου που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τους κουραμπιέδες των Πρεσπών μέχρι και για το μεγάλο «ριφιφί» των 20 εκατομμυρίων ευρώ μίλησε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την οικογένειά της αλλά για το συμβούλιο που έκανε, όταν αποφάσισε να κάνει τρίτο παιδί.

Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτης, αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι γοητευτικός, η ίδια απάντησε πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι στην ηλικία των παιδιών και όπως θεωρώ ότι τα παιδιά μου μπορούν να προοδεύσουν έτσι για εκείνον».

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το μόνο πράγμα για το οποίο κατηγορώ τον εαυτό μου είναι ότι έπρεπε να είχα μείνει ανεξάρτητη και να μην προσχωρήσω σε κανένα κόμμα».

Αναφορικά με τους κουραμπιέδες των Πρεσπών, η ίδια ανέφερε πως ήθελε να εξιλεωθεί. Μάλιστα ανέφερε: «Έλεγαν όλοι ότι ήταν λάθος, ότι ξεπουλήσαμε τις Πρέσπες για τις συντάξεις. Ήταν μια διμερής συμφωνία. Αν δεν συμφωνούσαμε, ας τη καταργούσαμε… Θέλαμε κι άλλους Τούρκους από το βορρά;»

Η μεγάλη ληστεία
Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ. «Μετά το ριφιφί από τη στεναχώρια μου έφτασα 117 κιλά». Η ίδια δήλωσε πως από την στεναχώρια της έφτανε να τρώει σαρδέλα με μαρμελάδα.