Η Σ.Μπεκατώρου «έδειξε» αυτόν που λέει ότι την βίασε: «Ο αντιπρόεδρος της ΕΙΟ Α.Αδαμόπουλος» – Είναι στέλεχος της ΝΔ!

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου συνεχίζονται, με το όνομα του παράγοντα της Ομοσπονδίας που προχώρησε στην σεξουαλική κακοποίηση της αθλήτριας, να δημοσιοποιείται και να αποκαλύπτεται ότι είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αριστείδη Αδαμόπουλο, στέλεχος και μέλος της ΝΔ.

Για την ακρίβεια είναι αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική.
Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που άνοιξε μέσα στην εβδομάδα, με τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη. Κι όπως φαίνεται η επίσημη απάντηση-ντροπή της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς εμπλέκεται ο νυν αντιπρόεδρος Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου (η συγκεκριμένη παράταξη έχει 7 διαδοχικές θητείες!!!).

Πέραν από την καταγγελία της Μπεκατώρου τον Αδαμόπουλο βαραίνει και η καταγγελία του Κακλαμανάκη, στον οποίο ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας είχε κάνει φραστική επίθεση σε συνάντηση της ολυμπιακής ομάδας.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προχωράει στην αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ως μέλος του κυβερνώντος κόμματος και αντιπρόεδρου της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στην Ανατολική Αττική.

O ίδιος ο Α.Αδαμόπουλος με επιστολή του επιχειρεί να διαψεύδει τα λεγόμενα της Σ.Μπεκατώρου:

«Τα όσα αναφέρονται από την κυρία Μπεκατώρου, τυγχάνουν παντελώς ανακριβή, ψευδή, συκοφαντικά και υποβολιμιαία. Ουδέποτε έλαβαν χώρα τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Μπεκατώρου σε σχέση με το πρόσωπό μου και επιφυλάσσομαι παντώς νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων».

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΟ

pronews.gr