Θρήνος στη Λαμία για τον άδικο χαμό του 15χρονου ποδηλάτη! Σε κατάσταση ΣΟΚ συγγενείς και φίλοι του άτυχου Μάριου… (φωτο)

Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και φίλοι του άτυχου Μάριου που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το αγγελούδι τους έφυγε από την ζωή  όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω του και τον παρέσυρε, την ώρα που έκανε ποδήλατο

Τρία παιδιά είχαν βγει για την καθημερινή τους βόλτα με τα ποδήλατα και επέστρεφαν σπίτι τους όταν ένα ιχ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος αλβανικής καταγωγής έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε τους ποδηλάτες με αποτέλεσμα ο ένας από τους τρεις, ο μικρός Μάριος να σκοτωθεί.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ όταν τα δύο δίδυμα αδέρφια μαζί με τον φίλο τους κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του Γκλαντζούνη στη Λαμία.

Τότε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους παρασέρνοντάς τους.

Συγκεκριμένα ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθηκες και αφού κατάφερε να αποφύγει τον πρώτο ποδηλάτη, έπεσε πάνω στους άλλους δύο.

Μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση με το δεύτερο ποδηλάτη που τον παρέσυρε αρκετά μέτρα ενώ τον τρίτο ποδηλάτη τον χτυπησε ελαφρά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και έσπευσαν για βοήθεια γειτονες και άνθρωποι που βρισκόντουσαν στον δρόμο οι οποίοι κάλεσαν το ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Δυστυχώς για τον 15χρονο Μάριο η τυχή δεν του χαμογέλασε καθώς στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενώ τραγική ειρωνία είναι πως ο πατέρας του είναι και ο ίδιος γιατρός. 

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.