“Θυμάστε κ. Σταϊκούρα ποιοί σας απευθύνονται σήμερα; Μήπως η ΠΟΕΣ που ζητούσε κάποτε τη σύλληψη σας;” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Όπως ακριβώς το διαβάζετε!

Ήταν ένα απόγευμα του Αυγούστου του 2014, όπου ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ, όπως φαίνεται στο βίντεο από το paraskhnio.gr, ζητούσε τη σύλληψη των Υπουργών κ.κ. Χαρδούβελη και Σταϊκούρα!!!

… Ζητήσαμε από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα στα πλαίσια του αυτοφώρου να συλληφθεί και να προσαχθεί το ταχύτερο δυνατόν ενώπιον της δικαιοσύνης….έλεγε τότε ο ΑΚΑντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.

Σήμερα 6 χρόνια μετά, η ΠΟΕΣ με τον ίδιο πρόεδρο έχοντας συνεργασία με τον στρατιωτικό συνδικαλιστή και φίλο του Υπουργού Οικονομικών κ. Αριστείδη Κασιδόπουλο ( κατά δήλωση του ιδίου του συνδικαλιστή), αποστέλλουν επιστολές και όχι εξώδικα για την ώρα στον κ. Σταϊκούρα.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να μάθουμε, τί έχει πει ο κ. Κασιδόπουλος στον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, για αυτήν την πρόσφατη συνδικαλιστική συνεργασία του με τον Συνταγματάρχη κ. Ανέστη Τσουκαράκη και την ΠΟΕΣ και τί είχε πει τότε που ο σημερινός του συνεργάτης ζητούσε τη σύλληψη του Υπουργού φίλου του;”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τσουκαράκης: «Ζητήσαμε τη σύλληψη του Υπουργού Οικονομικών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕΣ και της ΕΣΠΕΑ Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης,μετά την κατάθεση  της μήνυσης κατά του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑ σε δημοσιογράφους εξερχόμενος απο το Α.Τ. Συντάγματος, περιμένει να εφαρμοστεί ο νόμος και να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Δείτε το βίντεο: