Καρφιά Πάμπλο Γκαρσία: «Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά, εμείς παίζουμε τελικούς»!

Αυτό που είδε όλη η Ελλάδα υπονόησε στις δηλώσεις του και ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για όσα προηγήθηκαν του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία. «Εμάς μας αρέσει που μας αντιμετωπίζουν κάθε εβδομάδα έτσι. Κάποιες άλλες ομάδες παίζουν φιλικά, εμείς παίζουμε κάθε εβδομάδα τελικούς».
Στον απόηχο των όσων είδε όλη η Ελλάδα κινήθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova για τελικούς και… φιλικά παιχνίδια!

«Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα… Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του στάθηκε στις ευκαιρίες που δόθηκαν στο rotation που επιχείρησε, σημειώνοντας: «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους».

Όσο για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο».