ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΦΩΤΙΑ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σουλούκου-Τζουγανάκη με φόντο την ΕΕΑ!

Καταγγελία φωτιά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για συνάντηση παραμονές της απόφασης της ΕΕΑ μεταξύ παραγόντων του Ολυμπιακού, ανθρώπων του Αυγενάκη και… φίλων της Επιτροπής!
Νέα κομμάτια του παζλ μιας πολιτικής εισήγησης της ΕΕΑ φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΠΑΟΚ, προϊδεάζοντας από νωρίς για τη συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του δικηγόρου Τζουγανάτου.

Όπως καταγγέλλουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, με συγκεκριμένα στοιχεία για την ώρα και το σημείο συνάντησης, στο γραφείο του εν λόγω δικηγόρου βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού καθώς και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν, ο κ.Τζουγανάτος που συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη, είχε συναντηθεί μαζί του και πρωτύτερα.

Συναντήσεις, στοιχεία και γεγονότα που οδηγούν τον ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο με αίτημα την άρση των συνομιλιών και το άνοιγμα των καμερών προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ. 

Πιο αναλυτικά:

Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του.