ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις! Σε 38χρονη μητέρα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε φρεάτιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγνοείται η τύχη της κόρης της!

“Τρέχουν” οι εξελίξεις με το πτώμα που βρέθηκε σε μεταλλέιο, σε φρεάτιο βάθους 130 μέτρων (!), στην Κύπρο. Ταυτοποιήθηκε πως ανήκει σε μία γυναίκα 38 ετών, μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, για το οποίο γίνονται έρευνες. Συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού ως ύποπτος και αρνείται κάθε εμπλοκή. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της σοκαριστικής υπόθεσης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε μεταλλείο στο Μιτσερό, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, το πτώμα ταυτοποιήθηκε πως ανήκει σε μια 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται την MARRY ROSE TIBURCIO η οποία είχε φύγει από το σπίτι της μαζί με την εξάχρονη κορούλα της από τον Μάη του 2018.

Την αναγνώρισε έκανε, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, μια φίλη της, η οποία είχε δηλώσει την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την αναγνώρισε από τα σκουλαρίκια που φορούσε η άτυχη γυναίκα.

Έτσι, ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, για την οποία συνελήφθη ο 33χρονος πατέρας της 6χρονης, ο οποίος κατάγεται από την Ρουμανία και συζούσε με την άτυχη γυναίκα στην Λάρνακα.

Πλέον οι έρευνες λαμβάνουν μια μακάβρια τροπή αφού η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει και την τύχη της 6χρονης!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος ανακρίνεται στο ΤΑΕ Λάρνακας ενώ δεν παραδέχεται εμπλοκή σε διάπραξη φόνου. Το πρωί της Τετάρτης, 17.04.2019, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Δείτε το βίντεο