Κορωνοϊός: Κρούσμα στο μετρό -Οδηγός βρέθηκε θετικός στον ιό

Συναγερμός έχει σημάνει στο μετρό, καθώς οδηγός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο οδηγός έκανε τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ σήμερα ανέβασε πυρετό και η σύζυγός του. Ο οδηγός υπεβλήθη σε τεστ όταν ενημερώθηκε ότι διαγνώσθηκαν θετικοί οι γονείς του.

Αμεσα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και τέθηκαν σε ισχύ όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο μετρό. Ηδη όσοι συνάδελφοι του οδηγού ήρθαν σε επαφή μαζί του θα κάνουν τεστ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της ιχνηλάτησης.
Εικόνες συνωστισμού στο μετρό
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται εικόνες συνωστισμού στο μετρό, σε τέτοιο σημείο που, πολλές φορές, να μην μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις στις αποβάθρες και στους συρμούς. Στις διαμαρτυρίες που ακούγονται αλλά και στις εικόνες που αποτυπώνουν το πρόβλημα, η ΣΤΑΣΥ είχε απαντήσει λέγοντας ότι υπήρξε ένα οργανωμένο -όπως το αποκαλούσε- σχέδιο βανδαλισμού συρμών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην εκτέλεση των δρομολογίων «με αναπόφευκτη αύξηση των χρονοαποστάσεων και κατ’ επέκταση την πρόκληση συνωστισμού τόσο στις αποβάθρες όσο και στο εσωτερικό των συρμών».