Κορωνοϊός – Υπ. Ανάπτυξης: Τα σούπερ μάρκετ δεν κλείνουν -Υπάρχει επάρκεια

Κορωνοϊός: «Τα σούπερ μάρκετ δεν κλείνουν» τονίζει ο υφυπουργός Ανάπτυξης – «Να ψωνίσετε μόνο ότι χρειάζεστε διαφορετικά γεμίζετε απλά τα ντουλάπια σας»

Τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει επάρκεια αγαθών έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης που επισκέφθηκε σήμερα σούπερ μάρκετ, εν μέσω των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό. Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «κατάσταση επανέρχεται σε φυσιολογικό επίπεδο».

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός αναφέρει: «Τώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα Σούπερ Μάρκετ της Νέας Σμύρνης. Τα ράφια γεμάτα και καμία ουρά. Η κατάσταση επανέρχεται σε φυσιολογικό επίπεδο. Το είπαμε και το ξαναλέμε : υπάρχει απίστευτη επάρκεια τροφίμων και καταναλωτικών ειδών. Τα Σούπερ Μάρκετ δεν κλείνουν !»

Λίγο αργότερα σε δεύτερο σχόλιο του σημειώνει: «Το ίδιο και στην Καλλιθέα. Καμία ουρά και τα ράφια γεμάτα . Το λέμε από την πρώτη στιγμή, μην ανησυχείτε, υπάρχει επάρκεια και τα Σούπερ Μάρκετ θα είναι πάντα ανοιχτά. Να ψωνίσετε μόνο ότι χρειάζεστε διαφορετικά γεμίζετε απλά τα ντουλάπια σας. Επάρκεια σε όλα!»