Κορωνοϊός – Χαρδαλιάς: Τέλος οι λαϊκές για 14 ημέρες στη Θεσσαλία (BINTEO)

Εκτός οικισμού θα οδηγηθούν οι 20 θετικοί στον ιό και οι ευπαθείς ομάδες – Επεκτείνονται οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ σε Τύρναβο,  Φάρσαλα και Σοφάδες – Ενισχύονται οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και οι δομές Υγείας στη Λάρισα – Κλείνει η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο

Την αναστολή λειτουργίας όλων των λαϊκών αγορών στη Λάρισα έπειτα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων σε οικισμό Ρομά ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως τόνισε, καταγράφηκαν 20 κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα και περιλαμβάνονται στον συνολικό απολογισμό που γνωστοποιήθηκε.

Επίσης η περιοχή βρίσκεται για 14 ημέρες σε καραντίνα, ενώ κλείνει η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο. Ο υφυπουργός χαρακτήρισε δύσκολη και εύθραυστη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή και ανακοίνωσε μια δέσμη μέτρων για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής. Όπως είπε εκτός οικισμού θα οδηγηθούν οι 20 θετικοί στον ιό και οι ευπαθείς ομάδες του οικισμού της Νέας Σμύρνης – Επεκτείνονται οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ σε Τύρναβο,  Φάρσαλα και Σοφάδες και ενισχύονται οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και οι δομές Υγείας στη Λάρισα.

https://www.youtube.com/watch?v=VZYVN3Bzh1A&feature=emb_title