Λέσβος: Τέσσερις μαχαιριές σε Έλληνα που προσπάθησε να χωρίσει αλλοδαπούς «επενδυτές» που συγκρούονταν!

Ποινική δίωξη σε αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονία σε Έλληνα που νοσηλεύεται

Ανανέωση 15:05 Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας Έλληνας που επενέβη σε επεισόδιο μεταξύ παράνομων μεταναστών σε κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης προσπαθώντας να τους χωρίσει, αλλά ένας από αυτούς του επιτέθηκε και του κατάφερε τέσσερις μαχαιριές στο στήθος!

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, ταυτοποιήθηκε άμεσα ένας 35χρονος αλλοδαπός που τραυμάτισε με μαχαίρι τον Έλληνα και συνελήφθη λίγο αργότερα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Με τέσσερις μαχαιριές στο στήθος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης Έλληνας που σήμερα Σαββάτο στις 4 περίπου το πρωί προσπάθησε να χωρίσει ομάδα αλληλοσυγκρουόμενων νεαρών αλλοδαπών αιτούντων άσυλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, και αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, οι νεαροί αλλοδαποί συγκρούονταν μεταξύ τους για άγνωστους λόγους. Ο Έλληνας περαστικός από την πλατεία επενέβη προσπαθώντας Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός του τραυματισμός.Σύμφωνα με ιατρικές πηγές πάντως η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.