Λογιστής ξόδεψε 170.000 λίρες των αφεντικών του σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο κοκαΐνη και ιερόδουλες!

Ο λογιστής δηλώνει πως δεχόταν bullying σχεδόν σε όλη του την ζωή κι έτσι αποφάσισε να πάρει εκδίκηση ξοδεύοντας ένα αστρονομικό ποσό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Ένας λογιστής που υποστηρίζει πως είχε υποστεί bullying στην δουλειά του, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εκδικηθεί. Πώς το έκανε αυτό; Παίρνοντας 170.000 λίρες από τα αφεντικά του, τα οποία και ξόδεψε σε ένα «άγριο» σαββατοκύριακο με κοκαΐνη και ιερόδουλες!

Πρόκειται για τον Darren Carvill, ο οποίος «σήκωσε» συνολικά το ποσό των 260.000 λιρών από την αλυσίδα συνεργείων αυτοκινήτων Mr Clutch και ξόδεψε τις 170.000 σε σεξουαλικά πάρτι με κοκαΐνη.

Ο 38χρονος έχει ήδη παραδεχθεί πως σχεδόν… έσπρωξε στην χρεοκοπία την εταιρεία, κλέβοντας μια περιουσία, επειδή ήθελε «ένα σαββατοκύριακο τρέλας».

Ο λογιστής φυλακίστηκε για δυόμισι χρόνια αφού δήλωσε ένοχος σε 18 κατηγορίες απάτης.

Πώς ο λογιστής έκανε την κομπίνα
Ο 38χρονος έκανε πληρωμές… στον εαυτό του και υποστηρίζει πως υπέφερε από χαμηλή αυτοεκτίμηση, πριν εθιστεί στην ιδέα μιας ζωής περιτριγυρισμένης από ναρκωτικές ουσίες, ιερόδουλες πολυτελείας και «λαμπερών» ανθρώπων.

Μετά την πρώτη πληρωμή, ήρθε και η πρώτη… έξοδος. Μια ανώνυμη πηγή δήλωσε στην βρετανική Sun πως ο Carvill βρέθηκε σε ένα κλαμπ στο Λονδίνο που λεγόταν Platinum Lace. Η ίδια πηγή τόνισε πως ο 38χρονος πήγε σε ένα δωμάτιο άλλου κλαμπ με «τρεις ιερόδουλες, όπου ήπιαν σαμπάνια κι έκαναν χρήση κοκαΐνης. Μέχρι το τέλος της βραδιάς είχε εννιά ή δέκα ιερόδουλες μαζί του«.

Στο συγκεκριμένο κλαμπ η κατάσταση που επικρατεί είναι… αυτή

Ο λογιστής, όταν κατάλαβε πως θα γινόταν αντιληπτή η απάτη του, αποφάσισε να το… πάει μέχρι τέλους. Έτσι, ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες λίρες σε ένα μόνο σαββατοκύριακο, κάνοντας συνεχώς πάρτι με τις αιθέριες υπάρξεις και τα ναρκωτικά.

Ο συνήγορός του δήλωσε πως όλη του η ζωή ήταν δυστυχισμένη και πως δεχόταν για χρόνια bullying. «Ήταν κοινωνικά αδέξιος. Υποστηρίζει πως ήταν ένας καλός εργαζόμενος, που δούλευε πολλές ώρες, κάνοντας καλή δουλειά. Τα αφεντικά του ήταν καλά μαζί του, όμως υπήρχε ένας άνθρωπος που τον υπέβαλλε σε συνεχή γελοιοποίηση και τελικά προκάλεσε την πτώση του». λογιστής
Ο λογιστής μετέφερε ένα συνολικό ποσό που άγγιζε τις 262.000 λίρες από πολλά και διάφορα υποκαταστήματα «κρύβοντάς» τα ως πληρωμές σε διάφορους προμηθευτές και συνεργάτες.

Δηλώνει πως αρχικά είχε σχεδιάσει να επιστρέψει τα χρήματα, με τον συνήγορό του να υποστηρίζει πως είχε αυταπάτες για την επιστροφή ενός τόσο υπέρογκου ποσού.

Ο δικαστής είπε πως ο 38χρονος «πάτησε το κουμπί της αυτοκαταστροφής», ωστόσο αποδέχθηκε την μετάνοιά του ως ειλικρινή.