Σημαντική βράβευση για τις καινοτόμες σειρές λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea

Η Λουξ απέσπασε μία ακόμα σημαντική διάκριση για τις καινοτόμες σειρές λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, καθώς η υψηλή ποιότητα των προϊόντων αυτών βραβεύτηκε στα Healthy Diet Awards, τα οποία διεξήχθησαν στις 30 Οκτωβρίου 2019 στο Athenaeum InterContinental.

Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του panel βιολογικών κινδύνων EFSA και Δημήτριος Λυμπέρης, Διευθυντής Πωλήσεων της Λουξ

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή, κατέκτησε το Silver βραβείο στην ενότητα “Light Product of the Year και συγκεκριμένα στην κατηγορία “Light Beverage Products για την καινοτόμα σειρά λουξ plusn light με 0% ζάχαρη, 100% φυσικά γλυκαντικά, υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C στην πορτοκαλάδα και στη λεμονάδα και 60% λιγότερες θερμίδες καθώς και για τη σειρά λουξ plus ‘n light tea, που ακολουθεί επίσης τη φιλοσοφία, όσον αφορά στη συνταγολογία των plus ‘n light.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εν λόγω κατηγορία δεν δόθηκε Gold βραβείο, καθώς η Λουξ απέσπασε την ίδια βαθμολογία με άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο, εντείνοντας περαιτέρω τη σημασία της διάκρισης. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία ενημέρωσε το κοινό για τα βραβευμένα, καινοτόμα προϊόντα της λουξ plusn light και λουξ plusn light tea, τα οποία μάλιστα προσέφερε ως δώρο στους παρευρισκόμενους.

Η Λουξ με τη συμμετοχή της στα Healthy Diet Awards, που διοργανώθηκαν με στόχο την επιβράβευση εταιρειών που προσφέρουν άριστα προϊόντα, τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, ανέδειξε τις καινοτόμες προϊοντικές της προτάσεις και κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε σημαντικούς δρώντες του κλάδου.

Τέλος, με σεβασμό προς τους καταναλωτές και με συνεχόμενη στόχευση στην προώθηση της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, η Λουξ αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και του κοινού προσφέροντας εδώ και δεκαετίες μοναδικής ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης προϊόντα.