Λόφος Στρέφη: Συμμορία Αλγερινών λήστεψε 20χρονο, τον ξυλοκόπησε και του έκλεψε και τον σκύλο!

Προσπάθησαν να του πουλήσουν ναρκωτικά – Του απέσπασαν 50 ευρώ

Άγρια συμμορία Αλγερινών επιτέθηκαν σε 20χρονο που έβγαλε βόλτα το σκύλο του στο λόφο του Στρέφη, τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον λήστεψαν αρπάζοντας του το κινητό τηλέφωνο και 50 ευρώ, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους και τον σκύλο! Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως κατέθεσε ο 20χρονος στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, βρισκόταν στο λόφο του Στρέφη με το σκυλί του, ένα μικρό πιτ μπουλ το οποίο τους τελευταίους πέντε μήνες συνηθίζει να βγάζει βόλτα πρωί και βράδυ στη συγκεκριμένη περιοχή. Ξαφνικά και ενώ βάδιζε αμέριμνος τον πλησιάζει μια ομάδα Αλγερινών και προσπαθούν να του πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο νεαρός τους λέει ότι δεν παίρνει ουσίες, γυρίζει την πλάτη για να συνεχίσει τη βόλτα του. Τότε οι δράστες ορμάνε πάνω του, τον ξυλοκοπούν άγρια και του αρπάζουν 50 ευρώ που είχε πάνω του και το κινητό του τηλέφωνο ενώ ο αρχηγός τους κολλάει το μαχαίρι στο λαιμό του 20χρονου και του παίρνει το λουρί.

Η συμμορία με το πιτ μπουλ εξαφανίζεται στα στενά της περιοχής. Το θύμα, κατέθεσε στην Αστυνομία και έδωσε τα χαρακτηριστικά των δραστών με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που σάρωσαν την περιοχή να καταφέρουν να περάσουν χειροπέδες στους δυο ενώ αναζητείται ο αρχηγός τους ένας ιδιαίτερα σκληρός Αλγερινός ηλικίας 25 χρόνων και το πιτ μπουλ του νεαρού.

protothema.gr