Μαγική βραδιά στην Έδεσσα: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κάτω από την τελευταία πανσέληνο του έτους! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μαγική βραδιά στην Έδεσσα με την φωταγώγηση του δέντρου! Το ομορφότερο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας!

Ένα ολόγιομο φεγγάρι, η τελευταία πανσέληνος του έτους αλλά και τις δεκαετίας, ήταν ορατή στον ουρανό της Έδεσσας και έκανε ακόμη πιο μαγική την βραδιά!

Μία δίωρη υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα έζησαν χθες το βράδυ, όλοι όσοι βρέθηκαν στην Έδεσσα.
Επίκεντρα των εκδηλώσεων η πλατεία Στουγιαννακη, αλλά και η πλατεία Ελευθερίας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την πλατεία Ελευθερίας, όπου η Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας, έπαιζε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρουσία πλήθους κόσμου.

Η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία Στουγιαννακη.
Εκεί και πάλι η Φιλαρμονική, έδωσε το γιορτινό κλίμα, ενώ ο κόσμος ακολουθούσε στον ρυθμό.
Όταν ήρθε η ώρα, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, αφού καλωσόρισε τους δημότες και όλους όσους είχαν έρθει στην Έδεσσα, τόνισε ότι ο Δήμος έκανε ότι μπορούσε για να βρεθεί η πόλη στο κλίμα των ημερών ( κάτι που το πέτυχε απόλυτα), και υποσχέθηκε ότι κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις θα γίνονται ακόμα καλύτερες.


Αμέσως μετά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, ώσπου στο ” μηδέν”…η πλατεία γέμισε με χρώμα, από το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Πάνω από 5.000 λαμπιόνια έλαμψαν μέσα στη νύχτα, σε ένα δέντρο 11 μέτρων, που είναι από τα ψηλότερα στις πόλεις όπου έχουν στηθεί ανάλογα.
Το χαμόγελο και η ικανοποίηση ήταν αυτά που έμειναν στο τέλος,για όλο τον κόσμο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι ενέκρινε τα πάντα που έγιναν σε αυτή την βραδιά!!!