Μαρινάκης: «Είχαμε την καλύτερη ομάδα, του χρόνου θα υπερνικήσουμε κάθε εμπόδιο»

Βέβαιος για το μέλλον του Ολυμπιακού δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο συνέδριο της Θύρας 7, τονίζοντας παράλληλα πως θα στηρίξει και τους αδερφούς Αγγελόπουλους για ό,τι αποφασίσουν για το τμήμα μπάσκετ. «Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα», είπε για την ποδοσφαιρική σεζόν που τελείωσε.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο συνέδριο της Θύρας 7:

Για τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού: «Ηταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος το αναγνώρισε με την μαζική του παρουσία και το χειροκρότημα στους παίκτες και τον προπονητή μας. Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν ομίλων αλλά ουσιαστικά ήταν σαν νοκ άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκριση μας».

Για τη νέα σεζόν: «Για του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς».

Για τον Ερασιτέχνη: «Ο άθλος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Ευρώπη που έχει καταφέρει τόσα σε μια δεκαετία. Με ότι είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την υγεία του Ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Έχω δεσμευτεί και στο παρελθόν ότι με προσωπικά μου έξοδα θα φτιαχτεί ένα κολυμβητήριο για να στεγάσει τα τμήματα πόλο που κατακτούν ευρωπαικές κορυφές αλλά και την κολύμβηση και θα είναι ένα στολίδι του Πειραιά μας. Περιμένουμε να μας δοθεί ο χώρος».

Μίλησε για την σχέση Ολυμπιακού – Πειραιά και μεταξύ άλλων σχολίασε: «Για την πόλη του Πειραιά θέλω να πω ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Ξέρετε ότι Πειραιάς και Ολυμπιακός είναι ένα! Και αυτές τις ημέρες που περπατάω στους δρόμους του Πειραιά ή σε εκδηλώσεις που βρίσκομαι με κάνει πολύ χαρούμενο το ότι νοιώθω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Βλέπω ανθρώπους για παράδειγμα που εργάστηκαν στον Ολυμπιακό και τώρα δεν είναι στην ομάδα να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίζουν με πάθος. Αυτό θέλω και από εσάς. Να είστε αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και είμαστε νικητές». Εκ μέρους των Βετεράνων των Πειραιωτών οι Δαρίβας και Γκαϊτατζής του έδειξαν έντονα την στήριξή τους με τον πρώτο να του λέει ότι «είμαστε μαζί σου μέχρι θανάτου»!

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι θα υποστηρίξει και τις αποφάσεις των αδερφών Αγγελόπουλων για το μπάσκετ του Ολυμπιακού, λέγοντας πως μαζί με τον κόσμο θα αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας.